TERUG NAAR HET OVERZICHT

BOREN

Welk gat u ook wilt hebben, wij kunnen het voor u boren. Of het nu een gaatje is van 3 cm door een gemetselde muur of een gat van 1 meter door gewapend beton. We boren met 230 of 380V. Hydraulisch of pneumatisch. Recht of schuin. In vloer, wand of plafond. Wanneer we een klus afgerond hebben, laten we de werkplek uiteraard weer schoon en netjes achter.

Voorbeelden van toepassingen van diamant boorwerkzaamheden: gaten voor mechanische ventilatie, droger, wasemkap, rookafvoer voor de kachel, hemelwaterafvoer, solartube, suskast en voor kwaliteits- of milieutechnische analyses. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

Aanbrengen ventilatiekokers

Huizen worden steeds beter geïsoleerd, waardoor er niet of nauwelijks nog vloerventilatie is. Onze vakmensen kunnen met een heel eenvoudige methode een goed werkend ventilatiesysteem aanbrengen. Hierdoor verdwijnen vocht en nare luchtjes van onder de vloer. Daarnaast leveren en bevestigen we elke andere soort ventilatieroosters en –kokers. Uiteraard zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van muurdempers en geluidswerende ventilatie.

Rioolaansluitingen op bestaande buizen

Onze ervaren medewerkers werken met speciaal ontwikkelde apparatuur om aansluitingen in bestaande betonnen rioolbuizen aan te brengen. Iedere bus is ingericht als mobiele werkplaats en is uitgerust met een water- en stroomvoorziening. Hierdoor zijn we in staat om volledig onafhankelijk te kunnen werken. Ook midden in het veld.

Klus afgerond: dan voeren we het bewerkte materiaal af en laten we de werkplek weer schoon en netjes achter.

Toepassing: gat in bestaande rioolbuis, gat voor: mechanische ventilatie, droger, wasemkap, rookafvoer kachel, hwa, solartube, suskast en voor kwaliteits- of milieutechnische analyses.